Boliger til leje i Holbæk

Boligselskabet Sjælland er et alment boligselskab, der udlejer ca. 12.500 boliger på Sjælland, heraf er ca. 500 en lejebolig i Holbæk. Boligerne fordeler sig i 13 mindre boligafdelinger. Halvdelen af boligerne er rækkehuse, dobbelthuse, villaer eller stok-bebyggelse, der alle har egen mindre have. Den anden halvdel er boliger i lavere etagebyggeri, hvor de fleste boliger har altan.

Her kan du læse mere om de enkelte boligafdelinger i Holbæk - og se om der er ledige boliger:

Vores lejemål ligger rundt i hele Holbæk. Nogle af boligerne ligger tæt på vandet og andre ligger tæt på gå-gaden. Mange af vores villaer og rækkehuse ligger på rolige villaveje.

Vores lejemål har fra 1-5 værelser. Når du bor i en almen bolig, har du mulighed for at lave forandringer i din bolig via den individuelle råderet. Det kan f.eks. være, at du ønsker at bryde en væg ned, at opsætte et nyt køkken eller at bygge en udestue.

I en almen boligafdeling er der en afdelingsbestyrelse, som beboerne vælger på de årlige beboermøder. Beboerne aftaler også på de årlige beboermøder, hvilke leveregler, der skal være gældende i deres afdeling. Det er f.eks. på de årlige beboermøder man aftaler, om der må holdes husdyr i en afdeling.

Udover de mange familieboliger, udlejer vi også 38 ungdomsboliger. Ungdomsboligerne er indrettet på den gamle kaserne midt i Holbæk by.

Holbæk ligger lige ud til den smukke Isefjord. Det nye havneområde oser af aktiviteter og charme. Holbæk er én af Sjællands bedste handelsbyer.  Her er et dejligt gå-gade og shoppingmiljø med caféer og masser af liv. Stationen ligger tæt op ad hovedstrøget. Der er tog mod både Kalundborg og København samt med Privatbanen til Nykøbing Sjælland. Fra Holbæk er der motorvej hele vejen til København.

Byen og nærområdet er fyldt med kulturelle oplevelser: Søbadet Venedig, Tyrkisk bad, go-cart land, Andelslandsbyen Nyvang, Holbæk Museum, Strandparken og Maglesø. Musikhuset Elværket og Holbæk Vandrehjem er byens populære musiksteder. 

Denne side er opdateret 05/03-2021