6/2-2020 Nyhed til alle

12 nye almene boliger i Roskilde blev fejret med rejsegilde

Torsdag den 6. februar blev byggeriet af 12 nye almene boliger i Roskilde markeret ved et rejsegilde.

Det var byggeriets hovedentreprenør Rasmus Friis A/S, der havde inviteret til rejsegilde, hvor håndværkerne, Eurodan Huse og bygherren, Boligselskabet Sjælland, sammen, kunne fejre, at der er rejst spær på de første to boliger i byggeriet.

Bo Jørgensen, direktør i Boligselskabet Sjælland, deltog også i rejsegildet. Han sagde bl.a.:

”Et rejsegilde er håndværkernes fest. Så tak til vores håndværkere, fordi I sørger for gode boliger til vores beboere. Vi har stor respekt for jeres kunnen og gode håndværk.”

De nye boliger ligger i Roskilde Øst på Solvænget i gåafstand til RO's Torv og til Roskilde centrum.

Boliger på stribe

Boligerne bliver fordelt på fire bygninger med tre boliger i hver. De nye rækkehuse bliver opført i gule mursten og rødt tegltag med hvide vinduer og døre. 

Alle boligerne bliver på 95 m2 og får også samme indretning.


FAKTA

Læs mere om de nye boliger

Hvis man er skrevet op, kan man komme på venteliste til de nye boliger i april 2020. Læs mere om at komme på venteliste til nye boliger.


Indflytningen starter til september

Boligselskabet Sjælland forventer, at de nye boliger kan tages i brug til september 2020. I april bliver det muligt for boligsøgende på ventelisten at tilføje de nye boliger til sin venteliste via boligselskabets hjemmeside.

Gang i byggeriet af nye almene boliger

Lige nu er Boligselskabet Sjælland ved at opføre op mod 400 nye boliger rundt om i Roskilde Kommune. I boligerne bliver der plads til både små familier, større familier, singler, par og seniorer. Byggeriet af blandede boliger er i tråd med Boligselskabet Sjællands strategi om at bygge forskellige typer boliger, fordi et mix af boliger giver nogle bedre boligområder.

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation