9/5-2023 Nyhed til alle

150 sagde farvel til direktør Bo Jørgensen

I går den 8. maj sagde vi farvel til Bo Jørgensen efter 15 år på posten som direktør for Boligselskabet Sjælland.

Beboervalgte fra hele Sjælland, nuværende og forhenværende medarbejdere, samarbejdspartnere fra branchen, kommunalpolitikere, borgmestre og mange flere var mødt frem for at sige farvel til Bo.

Bo, du er modig

”Bo, du er modig. Det var du, da du fik os til at forøge vores henlæggelser for at sikre moderne og tidssvarende boliger. Du var også modig, da du satte bæredygtighed på dagsordenen og da du øgede udbuddet af almene boliger med nybyggerier og nye boligkoncepter. Bo, dit mod har gjort mig stolt og det har været trygt, at du satte retningen. Tak for indsatsen og samarbejdet”, sagde næstformand i Selskabsbestyrelsen Bodil Nielsen til Bo i sin tale.

Bo som motivator 

Tomas Breddam, borgmester i Roskilde Kommune, kom også med rosende ord til den afgående direktør. Han sagde bl.a., at han særligt at havde lagt mærke til Bos evne til at motivere håndværkerne ved utallige rejsegilder for selskabets nybyggerier. 

"Du var altid god til at fortælle håndværkerne om de kommende beboere, der skulle bo i de nye boliger. Man kunne se, at dine ord var motiverende, og at de gik tilbage til arbejdet og gjorde sig ekstra umage", sagde borgmesteren.

Bo, vi forstod bedre, hvorfor vi kun så røgen af dig

Medarbejder og koordinator i Byggeri Rikke Pakaci Christensen kom bla. ind på Bos aldrig svigtende idérigdom og høje energiniveau og gule personlighedstype, som kom til udtryk i et internt uddannelsesforløb:

"I ambassadøruddannelsen fandt vi vores farver og dermed vores personlighedstyper (vi er rigtig mange med farven blå) – og vi forstod derfor bedre hvorfor du, som rød/gul altid er kørt med 100 km/t og vi andre stod tilbage og så røgen af dig …"

Tak for en kæmpe indsats til Bo Jørgensen. 

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation