31/1-2019 Nyhed til alle

Energi-valg i Holbæk får kandidat for almene boliger

Vores energi-teamleder stiller op til valget i SEAS-NVE. Herfra kan han påvirke investeringer med stor betydning for almene boliger.

Ulrik Eggert Knuth-Winterfeldt stiller op i Holbæk-kredsen til repræsentantskabet i SEAS-NVE. Her ses han forklare energibesparelser i forbindelse med et projekt på Himmelev Gymnasium.   Foto: Jonas B. Whitehorn

SEAS-NVE er det store energiselskab på Sjælland og ledes som andelsselskab. I perioden 1. februar - 14. februar er der valg i bla. Holbæk til repræsentantskabet.

"Det er enormt vigtigt, at energiselskaberne har fokus på at de bæredygtige løsninger har en sund økonomi", fortæller Ulrik Eggert Knuth-Winterfeldt. Han står blandt andet bag godt 200 energibesparende projekter i Boligselskabet Sjælland.

"For vores lejere er det tre ting, der er vigtige. Det er det klimavenlige, et godt indeklima og en lav regning. De hensyn vil jeg gerne arbejde med i SEAS-NVEs repræsentantskab, hvor der er mulighed for at lægge retningen fremover", siger han.


FAKTA

Sådan stemmer du

Alle beboere i Holbæk får fra 1. februar tilsendt et brev med oplysninger om afstemningen.

Man skal stemme på www.seas-nve.dk/stem her er der også yderligere kontaktoplysninger, hvis man ikke har modtaget sin stemmeseddel.

Resultatet offentliggøres 15. februar. Til næste år skal beboere i blandt andet Køge og Ringsted stemme for deres valgområder.

Henvendelse om denne side til nyhedsredaktør