7/12-2021 Nyhed til alle

Få venner og familie skrevet op til en billig bolig

Vil du sikre dig selv og dine nærmeste en god mulighed for en bolig hos Boligselskabet Sjælland, kan det betale sig at være i god tid.

Det kan være svært at finde en bolig, når man skal flytte hjemmefra første gang eller pludselig har brug for et nyt sted at bo. Det kan derfor være en rigtig god ide at huske dine børn, børnebørn eller andre på at få skrevet sig op på ventelisten til en lejebolig. Det er nemlig godt at være på forkant i sin boligsøgning.

Opskrivningen er personlig

For at blive skrevet op, skal du være fyldt 15 år, og opskrivningen er personlig. Det betyder, at vi kun kan notere ét navn på en opskrivning, uanset om du godt kunne tænke dig, at dit barn/kæreste/ægtefælle også skal stå på opskrivningen. Det er derfor vigtigt, at du gør din familie opmærksom på at de selv skal tage initiativ til at blive skrevet op.

Du optjener anciennitet med det samme

Fra det øjeblik du bliver opskrevet, optjener du anciennitet (angiver hvor længe du har været skrevet op). Hvis du er passiv boligsøgende, optjener du også anciennitet på ventelisten, men du modtager ikke boligtilbud. Det koster 125 kr. om året at være opskrevet i Boligselskabet Sjælland som passiv boligsøgende.

Skriv dig op i god tid

Vi kan desværre ikke forudsige, hvor lang tid, du skal stå på venteliste, før du bliver tilbudt en bolig. Det afhænger af flere ting. Blandt andet af din placering på ventelisten (din anciennitet), antallet af aktive opskrevne til den bolig du søger, og fraflytningen i den boligafdeling eller de boligafdelinger, du er skrevet op til.

Men jo tidligere, du bliver skrevet op, desto bedre chance har du for at få en bolig, når behovet opstår.

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation