22/3-2023 Nyhed til alle

Første etape af nye 5-rums boliger i Ringparken er klar

I mandags var beboere og beboervalgte på rundtur i de nye sammenlægningsboliger, som renoveringen i Ringparken medfører.

Mandag åbnede vi dørene til Roskilde boligafdelingen Ringparkens første sammenlægningsboliger, der udlejes pr. 1. april.

Mere end 50 nysgerrige og spørgelystne beboere lagde vejen forbi for at se de flotte nye 5-rums boliger, som sammenlægningsboligerne er blevet til.

Se billeder af boligerne


Om 5-rums boligerne 

I alt bliver der etableret 49 nye 5 rums boliger på op til 117 m2 i forbindelse med renoveringen.

De nye boliger har Invita køkkener i lyse neutrale farver, Junkers massive gulve og nye Velfac vinduer. De boliger der ligger på 3. sal, får også nye Velux ovenlys-vinduer.

Desuden får de 5 rums boliger, der ligger på 1. og 2. sal nye store altaner.

Sådan kommer du på ventelisten

Hvis du er interesseret i en af disse boliger, kan du nu skrive dig op til dem.

Når du er skrevet op i Boligselskabet Sjælland, kan du nu tilføje Ringparkens 5 rums boliger til din venteliste på samme måde som med andre boligtyper.

Husk at du skal være aktiv boligsøgende for at modtage boligtilbud.

Lidt om Ringparken

Ringparken ligger centralt i Roskilde og består af lejligheder, hvoraf de fleste har altan. I afdelingen er der et godt sammenhold, og derfor rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer. Lejlighederne ligger tæt på Roskilde station, supermarkeder, daginstitutioner og skoler. Afdelingen er opført 1953/58 og 1961/63

Ringparken er lige nu i gang med en større renovering, der løfter alle boligernes stand. Der kommer bl.a. nye vinduer og døre, nye altaner, ny ventilation, nye udearealer, energi-optimering og meget mere.

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation