21/2-2019 Nyhed til alle

Kom til åbent hus: 33 nye boliger i Næstved

Lørdag d. 2. marts kl. 10.00-12.00 inviterer vi til åbent hus i Klosteret. Kom og se én prøvebolig og skriv dig gratis op.

Klosteret er vores allerførste boligafdeling i Næstved. Boligerne bliver bygget i en allerede eksisterende bygning, der tidligere har været både nonnekloster og vandrehjem. 

3-rums boliger i to plan

Boligerne bliver primært indrettet som 3-rums boliger i to plan. Det gør især boligerne attraktive for det unge par, singlen der har brug for ekstra kvadratmeter at boltre sig på eller for det aktive seniorpar, der vil holde sig i gang med den daglige træning på boligens trapper. 

Gode chancer for en bolig i Klosteret

Vi har stadig ledige boliger i Klosteret, så er der fine chancer for, at du kan få fingrene i en af de 33 boliger. Det gælder også for dig, der endnu ikke er skrevet op eller har tilføjet boligerne til din venteliste.  

Det kan du opleve på åbent hus

På åbent hus kan du komme ind og se denne 3-rums bolig i to plan, som vi har gjort indflytningsklar. Her får du en rundvisning og kan se materialevalg i køkkener og bad, som bliver ens i alle boliger. 

Prøveboligen er én af de mindre 3-rums boliger. Samtidig er alle boliger i forskellig størrelse og indretning. Derfor er det en god idé at kigge nærmere på de forskellige plantegninger, så du kan se de mange forskellige muligheder, der er i boligerne i Klosteret.

Desuden er det muligt at se den smukke kirkesal, der kommer til at fungere som fælleslokale for afdelingens beboere. Du kan også få en gratis opskirvningskode, som du kan bruge, når du kommer hjem til at skrive dig gratis op til boligerne.

Vær opmærksom på, at de 33 boliger stadig er under opførelse og først står klar til indflytning 15. maj 2019.


Praktisk

  • Dato: Lørdag d. 2. marts
  • Tid: kl. 10.00-12.00
  • Adresse: Præstøvej 65, Næstved
  • Parkering: Det er muligt at parkere på en grusplads ved bygningen. Derudover kan parkeringspladsen ved Sundhedscenteret benyttes

/cel

Henvendelse om denne side til nyhedsredaktør