13/1-2021 Nyhed til alle

Nybyggeri: 1. Juni 2021 flytter de første ind i Toppen

De første 38 af 67 nye boliger i Trekroner Roskilde er snart færdigbygget. Toppen er det andet byggeri i vores byggekoncept Bolig-træ.

På en bakketop i den østlige del af Trekroner i Roskilde står der snart 38 attraktive boliger i både ét, to og tre plan klar til indflytning. De sidste 29 boliger i den nye boligafdeling, står klar i efteråret d. 1. november 2021.

De første beboere kan flytte ind 1. juni 2021. Og netop i dag har vi åbnet for ventelisten til boligerne. Du kan læse mere om, hvordan du skriver dig på ventelisten og kommer i betragtning til en bolig:

Storrums-træboliger i bæredygtigt byggekoncept

Den nye boligafdeling har fået navnet Toppen, da den ligger på en bakketop i Trekroner med en smuk udsigt og det omkringliggende landskab.

Toppen er det andet byggeri, vi opfører i vores bæredygtige byggekoncept Bolig-træ. Her er alle 67 boliger bygget i træ. Træelementerne er fremstillet i FSC-mærket træ. Fokus er især på at skabe hjem, der har et godt indeklima.

Desuden er boligerne opført som storrumsboliger. Det betyder, at der i de større boliger ikke er etableret værelser, når du flytter ind. Det giver dig mulighed for at rumopdele din bolig efter dine behov og ønsker. Læs mere om opsætning af skillevægge i byggekonceptet Bolig-træ

Røgfrie boliger

Alle nye boliger, der bygges i Bolig-træ er ikke-ryger boliger. Det er boligselskabets bestyrelse, der har truffet en beslutning om at gøre alle Bolig-træ boliger røgfrie for at værne om et godt indeklima i de nye træboliger.

Trekroner: Bo i en bydel i rivende udvikling

De nye boliger bliver placeret i den østlige del af Trekroner, hvor der er god mulighed for at skabe en tryg dagligdag. Trekroner er en bydel i rivende udvikling, hvor der bygges, handelslivet blomstrer og den omkringliggende natur gør det til en attraktiv bydel at bo i for unge som ældre og børnefamilier og singler. Her ligger både gode institutioner, skole og Roskilde Universitet. Du kommer nemt til kollektiv trafik og motorvej. Centrum af Roskilde ligger ca. 5 km fra de nye boliger.

/cel

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation