12/2-2020 Nyhed til alle

Nybyggeri: 44 miljøvenlige rækkehuse i Ågerup

De første 24 af i alt 44 miljøvenlige rækkehuse i byggekonceptet Bolig-rækkerne byder nye beboere velkommen til sommer.

Boligerne får skrå tage og loft til kip, hvilket gør dem ekstra rummelige. I de større boliger kan man indrette sig med værelser på boligens første sal. I de mindre boliger kommer der hems, som gør det muligt at udnytte kvadratmeterne optimalt.    Illustration: Mangor & Nagel

Den 1. juli 2020 kan vi byde beboere velkommen i 24 nye trygge hjem i Ågerup, som er tilpasset både omgivelserne og beboernes behov. Vi bygger i alt 44 rækkehuse i 1 og 1½ plan i varierende størrelse, så der er plads til både børnefamilien, singler og par.

Miljøvenlige rækkehuse i nyt byggekoncept

Tofteengen er vores første byggeri i Boligselskabet Sjællands byggekoncept Bolig-rækkerne.

Bolig-rækkerne er et modulbaseret rækkehuskoncept med høj fokus på fleksibilitet og miljøvenligt design.

Ved at vælge træ som det primære byggemateriale i Bolig-rækkerne, vælger vi et byggemateriale, der igennem dets livscyklus aktivt har været med til at reducere CO2-aftrykket. Det er med til at skabe mere klima- og miljøvenlige boliger. Samtidig bygger vi efter BR18 Lavenergi, hvilket styrker reduktionen af Bolig-rækkernes CO2-aftryk.

Naturskøn landsbyidyl og byliv i ét

De nye boliger ligger i et let kuperet område omkring et lille vandhul og legeplads i den naturskønne by Ågerup. Ågerup ligger ca. 10 km nordøst fra Roskilde, hvilket giver mulighed for både landsbyidyl og byliv i ét.

Ågerup er omgivet af frodig natur, og byen har et aktivt foreningsliv for både børn, unge og ældre. I byen er der både indkøbsmuligheder og daginstitution, og i nabobyen Gundsølille ligger der en skole.

Ventelisten åbner fredag d. 14. februar

De første beboere kan flytte ind d. 1. juli 2020. Den sidste etape med de resterende 20 boliger er klar til indflytning i oktober 2020.

På fredag d. 14. februar åbner vi for ventelisten til boligerne, hvor du kan tilføje dine boligønsker.

Husk, at du skal være skrevet op i boligselskabet, inden du kan tilføje boligerne i Tofteengen til din venteliste. Du kan skrive dig op i boligselskabet her. 

/cel

Henvendelse om denne side til nyhedsredaktør