13/3-2023 Nyhed til alle

Rejsegilde for 72 boliger i Ringsted

Byggeriet af 72 nye boliger ved Køgevej i Ringsted, er nu nået så langt, at Boligselskabet Sjælland i dag kunne fejre rejsegilde.

  Foto: Cecilie Larsen

Trods en regnfuld forårsdag var rejsegildekransen hejst over byggepladsen i Ringsted. Mellem Køgevej og Vibevej er Boligselskabet Sjælland godt halvvejs med byggeriet af 72 attraktive familieboliger. Det blev i dag markeret med et traditionsrigt rejsegilde for at fejre håndværkernes gode arbejde.

Pølsevognen var kørt i stilling, og der blev serveret lune pølser og kolde Cocio i stride strømme til de sultne håndværkere.

Samtidig blev der sagt flotte ord i tale fra Ringsteds borgmester Henrik Hvidsten. Han roste byggeriet for at være et godt eksempel på, hvordan man får attraktive boliger i bymidten. Samtidig var han glad for at Ringsted Kommune med Vibehaven kan byde på et mere varieret udbud af boliger til alle behov.

Direktør i Boligselskabet Sjælland, Bo Jørgensen roste håndværkerne og deres indsats for at skabe nye trygge hjem:

”Der skal lyde en stor tak til jer håndværkere. Vi er glade for, at I gør jer umage for at bygge gode og trygge hjem til de nye beboere – tak.”

De hårdtarbejdende håndværkere nød en lun flæskestegssandwich og Cocio i teltet i ly for regnen.

Traditionsrige røde mursten og rekreative fællesarealer

Byggeriet bliver et rødt murstensbyggeri og kommer til at bestå af fem blokke i treetagers højde. Boligerne får energiklasse 2020, og Boligselskabet Sjælland lægger vægt på at anvende miljø- og allergivenlige materialer.

Der er stor fokus på at skabe et indbydende fællesareal med stisystemer, der går gennem området og med forbindelse til det bagvedliggende grønne parkområde.

I Vibehaven kommer der rækkehuse i to plan og lejligheder i et plan på mellem 54 m2 – 115 m2. Husleje fra ca. 4.200 kr. - 9.200 kr. ekskl. forbrug.

De første boliger står klar til i marts 2024. Og ca. et halvt år efter står de sidste boliger klar.

Den første bygning er allerede godt i gang med at blive beklædt med traditionelle røde mursten. Første etape af Vibehaven er klar til marts 2024.

/cel

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation