13/3-2020 Nyhed til alle

Stil op til Selskabsbestyrelsen

Repræsentantskabsmødet er din mulighed for at komme i Selskabsbestyrelsen. Meld dit kandidatur inden d. 27/4 og bliv præsenteret på bosj.dk.

Selskabsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligselskabet Sjælland. Alle der er fyldt 18 år og bor i én af Boligselskabet Sjællands boliger kan stille op til Selskabsbestyrelsen. Selskabsbestyrelsens medlemmer vælges af repræsentantskabet på det årlige repræsentantskabsmøde, der i år holdes torsdag d. 28. maj på Comwell Roskilde.

Få din præsentation på bosj.dk

Ved du allerede nu, at du gerne vil stille op til Selskabsbestyrelsen? Så meld dit kandidatur. Du har nemlig mulighed for at skrive din egen præsentation og få den vist på bosj.dk op til repræsentantskabsmødet.

I år laver vi en digital kandidatpræsentation på bosj.dk. Skriv din egen præsentationstekst, der fortæller, hvorfor du stiller op til Selskabsbestyrelsen. Din personlige tekst og et portrætbillede vil blive lagt på en speciallavet kandidat-side på bosj.dk.

Vil du præsenteres på kandidat-siden på bosj.dk, skal du sende en mail til Kommunikation senest tirsdag den 27. april 2019 kl. 12.00. Herefter vil du blive kontaktet.

/cel

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation