3/7-2020 Nyhed til alle

Stil op til Selskabsbestyrelsen

Repræsentantskabsmødet er din mulighed for at komme i Selskabsbestyrelsen. Meld dit kandidatur senest d. 10/8 og bliv præsenteret på bosj.dk

Selskabsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligselskabet Sjælland. Alle der er fyldt 18 år og bor i én af Boligselskabet Sjællands boliger kan stille op til Selskabsbestyrelsen.

Grundet corona blev det i foråret besluttet at dele repræsentantskabsmødet op i to. Den anden del bliver afholdt tirsdag d. 1. september i Ringparkens beboerhus, og på dagsordenen er bl.a. valg af kandidater til Selskabsbestyrelsen. 

Få din præsentation på bosj.dk

Ved du allerede nu, at du gerne vil stille op til Selskabsbestyrelsen? Så meld dit kandidatur. Du har nemlig mulighed for at skrive din egen præsentation og få den vist på bosj.dk op til repræsentantskabsmødet.

I år laver vi en digital kandidatpræsentation på bosj.dk. Skriv din egen præsentationstekst, der fortæller, hvorfor du stiller op til Selskabsbestyrelsen. Din personlige tekst og et portrætbillede vil blive lagt på en speciallavet kandidatside på bosj.dk/rep.

Vil du præsenteres på kandidatsiden, skal du udfylde word-filen og sende den samt et billede af dig selv til kommunikation@bosj.dk senest d. 10. august.

/cel

Henvendelse om denne side til nyhedsredaktør