4/7-2022 Nyhed til alle

Tour-festen blev også beboernes fest

Kæmpe beboer-opbakning til verdens største cykelshow

Luft nok til 17.000 balloner

Tusindvis af vores beboere var på gaden for at opleve feltet, festen og farten. Ruten kom forbi flere af vores afdelinger. I Roskilde gav man den ekstra gas i Ringparken og Idrætsbiblioteket ved Æblehaven. I dagene op til den store cykelfest havde begge steder luft nok til at puste intet mindre end 17.000 balloner op, der på dagen blev sat op som en lang, gul allé langs ruten.

Unge fototalenter knipser løs

Mens alle andre stod spændt og ventede på det susende felt, stod tre unge piger og testede perspektiver af. Ida, Freruz og Melis har fritidsjob hos Jobplaneten som journalister, hvor de finder ungdommelige vinkler på begivenheder i byen. Instruktører fra Turning Tables sparrer med dem og udvikler deres evner med kameraet. Og så finder de ellers selv ud af resten derfra. Som journalist er der nok at se til på sådan en dag – der var i hvert fald nok at tage billeder af!

Croissanter, kaffe og kasketter

De tre journalisttalenter startede dagen ud med at puste balloner op til idrætsbibliotekets fødselsdag. Så forevigede de den gode stemning til festen, som blandt andet bød på fødselsdagsbrunch, fodboldturnering, oppustelige sumobryderdragter og hoppeborg. Og så tog de ud for at dækkede dagens store begivenhed på Ringstedvej.

Om det er sportsjournalistikken, der trækker i dem, vil tiden vise. Men de lader i hvert fald til at være gode til at fange den gode stemning.

kbt/avl

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation