Stikkontakt til opladning af køretøj (udendørs)

Mulighed for ændring

Det varierer fra afdeling til afdeling, om der er mulighed for at opsætte et eludtag udendørs til opladning af køretøj. Tjek derfor din afdelings råderetskatalog, hvor du kan se dine muligheder.

Ansøgning

Du skal ansøge om denne ændring. Det gør du via vores ansøgningsskema. Projektet må ikke startes, før du har fået en skriftlig tilladelse fra os.

Inden du sender din ansøgning om eludtaget, skal du kontakte områdekontoret for at få besked om, hvor du kan placere køretøjet.

I din ansøgning skal du oplyse produkttypen, og hvor eludtaget skal placeres. Vedlæg gerne tilbud fra installatøren.

Type sag

Mindre råderetssag med reduceret brugerbetaling.

Krav til ændringen

Installationen skal tilsluttes din egen elmåler eller bimåler.

Ændringer af eksisterende og nye elinstallationer skal udføres af en autoriseret installatør. Du skal efter arbejdet er udført sende os en kopi af den udspecificerede faktura fra installatøren. Hvis der opstår skader på bygningen på grund af ulovlige installationer, skal det dækkes af dig som beboer.

Udgifter til ændringen

Du sørger selv for at udføre og betale for projektet. Mens du bor i boligen, skal du desuden selv betale for den løbende vedligeholdelse af installationen.

Når du flytter

Du får ikke økonomisk godtgørelse for installationen, når du flytter. Når du flytter, kan installationen blive i lejemålet. Hvis der er sket skader på bygningen forårsaget af ulovlige installationer, dækkes de af dig som beboer.

Denne side er opdateret 02/11-2021 af Kunder & kommunikation