Røgfrie storrumsboliger uden værelser

Når du flytter ind i din nye Bolig-træ bolig, er der et basiskøkken med komfur, emhætte, køleskab og køkkenskabe, samt et badeværelse. Boligerne er typisk indrettet med badeværelse og køkken i forbindelse med opholdsrum i stueplan. I de boliger der har to plan, er førstesalen indrettet som ét stort rum. Det betyder, at du selv eller en håndværker skal etablerer det antal værelser, du har brug for. Det vigtigste er, at væggene er sat håndværksmæssigt korrekt op.

Du bestemmer selv, hvor du vil opsætte vægge i din nye bolig. På bosj.dk kan du se plantegningerne over boligerne. Her har vi indtegnet, hvor det er oplagt at opsætte skillevægge –kig gerne her for inspiration. Du kan også indrette med reoler som rumdelere. Eller du kan vælge at bo i boligen, som den er, og få en stor åben New York’er bolig.

Opsæt skillevægge i boligen

Vil du etablere værelser, ved at opsætte vægge i boligen, skal du anmelde det inden, du går i gang. Vil du vide mere om, hvad reglerne er for opsætning af skillevægge, så kan du læse mere om det her.

Du kan allerede anmelde om at opsætte vægge, når du har skrevet under på din lejekontrakt. Så Så er der mulighed for, at du har din tilladelse til at sætte vægge op, når du får nøglerne.

Røgfrit hjem

Selskabsbestyrelsen i Boligselskabet Sjælland har besluttet, at alle boliger bygget i Bolig-træ er røgfrie. Det betyder, at du ikke må ryge inden for i boligen. Det er tilladt at ryge udendørs på sin terrasse eller altan.

Denne side er opdateret 22/04-2020