Presserum

Velkommen til Boligselskabet Sjællands presserum, der er fungerer som en service for nyheds- og fagmedierne. Her finder du pressemeddelelser og fotos til pressebrug. Vi lægger vægt på en åben dialog med journalister, og selskabets medarbejdere prioriterer konstruktiv deltagelse i samfundsdebatten på det almene område. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du er altid velkommen til at kontakte vores presseansvarlige. Vi vil gøre vores bedste for at yde en hurtig og effektiv service til alle journalister, der henvender sig.

Pressekontakt

Har du som journalist brug for information om Boligselskabet Sjælland, kan du kontakte pressekonsulent Jonas Whitehorn på telefon 21296207 eller jbw@bosj.dk

Pressemeddelelser 

I pressemeddelelser udsendt af Boligselskabet Sjælland findes specifikke kontaktoplysninger, men pressen er altid velkommen til at kontakte vores presseansvarlige for yderligere information.

Fotos

I forbindelse med redaktionel omtale af Boligselskabet Sjælland kan fotos frit benyttes med kildeangivelse (Foto: Jonas Whitehorn). Download fotos i høj opløsning og trykkvalitet i jpg-format ved at højreklikke på foto og derefter "gem destination som" for at gemme det valgte foto på computeren.

Denne side er opdateret 03/02-2021 af Kunder & kommunikation