Tofteengen i Ågerup

Vi bygger 44 rækkehuse i 1 og 1½ plan, som bliver placeret i et naturskønt, let kuperet område omkring en lille sø i et nyt boligområde i Ågerup nord for Roskilde.

I midten af området ligger Grønningen, en lille park-zone som bliver områdets fælles rekreative grønareal og mødested for bebyggelsens beboere. Her kan man lege, slappe af, fiske efter haletudser i den lille sø og grille om sommeren.  

Boligerne

Boligerne bliver opført som rækkehuse i 1 og 1½ plan i vores byggestystem Bolig-rækkerne. Rækkehusene er placeret i øst-vestlig retning og samler sig to og to omkring en lille, stille fælles adgangsvej med parkering. Herfra er der adgang til boligerne, hvor nogle får en forhave. Derudover får alle boliger en hyggelig privat lille baghave og terrasse.

Boligernes stueetager er generelt indrettet med en entré, badeværelse og køkken i forbindelse med boligens fælles opholdsrum/stue samt boligens største værelse. Afhængig af boligens størrelse kan stueetagen være suppleret med yderligere et værelse. Boligernes førstesal kan, afhængig af boligens størrelse, være indrettet med 1-3 værelser.


Rundvisning i Tofteengen


Byggeriet

Selve rækkehusene er inspireret af det omkringliggende villakvarter, da de lidt ligner selvstændige huse, men er koblet sammen ved kip.

Boligernes tage kommer til at ligne små bjergtoppe, og minder om det man kender fra gamle bådskure. Indvendigt giver denne form nogle spændende boligtyper med skråloft og forskellige loftshøjder.

Bebyggelsen består af 4 bo-grupper og i midten af bebyggelsen ligger Grønningen.

Materiale

Bæredygtighed tænkes ind på alle mulige niveauer. Materialer vælges med henblik på bæredygtighed, et godt indeklima og at bygningen optimeres energimæssigt. Byggeriet opføres i energiklasse 2020 hvilket bl.a. betyder, at udgifter til energiforbrug minimeres.

Lokalområdet

Boligerne placeres i den hyggelige og naturskønne by Ågerup, som ligger nordøst for Roskilde Fjord og ca. 10 km. fra Roskilde midtby. I Ågerup finder du et aktivt foreningsliv, dagligvarebutik og daginstitution. Der er gode offentlige busforbindelser til både Roskilde, Jyllinge og Veksø. Fakta

Antal boliger

44

Boligtype og størrelse

1-, 2-, 3- og 4-værelses bolig på mellem 28 m2 – 115 m2.  1-værelsesboligerne bliver betalbare boliger. 

Boligfordeling

4 stk. 1-værelsesboliger i ét plan på 28m2

6 stk. 2-værelsesboliger i 1½ plan på 65m2

10 stk. 3-værelsesboliger i 1½ plan på 87m2

14 stk. 3-værelsesboliger i 1½ plan på 104m2 

10 stk. 4-værelsesboliger i 1½ plan på 111m2

Energiklasse

2020

Eksempel på forventet husleje

1-værelsesboliger på 28m2  ca. 2.800 kr. - forventet indskud: ca. 13.600 kr. 

3-værelsesboliger på 87m2  ca. 7.600 kr. - forventet indskud: ca. 41.300 kr.

Husleje er ekskl. forbrug

Forventet byggestart

Juni 2019

Forventet indflytning

Juli 2020 på de første 20 boliger

Oktober 2020 på de sidste 24 boliger

Indvendig trappetrin

Boligerne i 1½ plan har indvendige trapper

Elevator

Nej

Parkering

Fælles parkeringsfaciliteter på fælles areal nær boligerne.

Skriv dig op til en bolig på Tofteengen

Sådan kommer du med i køen til de nye boliger på Tofteengen.


I takt med at byggeriet skrider frem, vil vi opdatere oplysningerne om byggeriet. Alle oplysninger og billeder er vejledende.