23/3-2017 Nyhed til alle

10-års fødselsdag fejres i Zoo

Boligselskabet forventer op mod 3.000 gæster, når beboere og medarbejdere fejrer boligselskabets 10-års fødselsdag i Zoo.

Boligselskabet fejrer 10-års fødselsdag i Zoo 9. juni kl. 19 - 22. Alle beboere er inviteret og det er ganske gratis at komme med. Du kan tilmelde dig, når du får din direkte invitation.   Grafik: Malene Hald

I 2007 blev Boligselskabet Sjælland født, da Roskilde Boligselskab og Andelsboligforeningen af 1899 slog sig sammen. Siden kom Boligselskabet af 1939 i Holbæk, Skovbo Boligselskab i Borup, Borup Andelsboligforening, Karlemosekollegiet i Køge og Ringsted bys boligselskab til.

Eftersom det hele startede i 2007, er det ikke svært at regne ud, at det er 10 år siden. På ti år er Boligselskabet Sjælland vokset og er i 2017 blandt de mest robuste og effektivt drevne boligselskaber, ligesom vi mærker væksten på Sjælland og har over 700 nye boliger på vej.

Den ti-årige fejres med en stor fødselsdag i Zoo den 9. juni. Alle beboere og medarbejdere inviteres til en aften, hvor der er mulighed for at følges med familien til en hyggelig og lærerig aften.


FAKTA

Sådan får du billetter

Du kan kun bestille billetten ved at logge ind på bosj.dk.

Efter du er logget ind følger du tilmeldingsguiden nederst på forsiden.

Hvis du har brug for hjælp til tilmeldingen, så mød op på dit lokale områdekontor. Husk at medbringe dit NemID-nøglekort. Tilmelding pr. telefon eller mail er ikke muligt.

Hvis du mangler boksen på forsiden om Zoo

Det er kun beboere, der står på lejekontrakten, som kan bestille billetter. Nogle gange står der kun én voksen på, selv om I bor to i boligen. Hvis I begge står på, får I begge mail eller brev med invitation.


"Boligselskabet Sjælland var en fremsynet fusion, der har været afgørende for, at vi i dag står med 13.000 veldrevne boliger. Det giver beboere på Sjælland en helt unik mulighed for at flytte mellem de større byer og dermed følge ændringer i arbejds- og familieliv", siger direktør Bo Jørgensen.

Zoo åbner dørene for Boligselskabet Sjælland den 9. juni kl. 19.00. Her står havens dyrepassere klar til aftenfodring af dyrene, og afholder samtidig en stribe workshops, ligesom man kan deltage i foderkøkkenet og besøge Zoo's store fryser.

Zoo's spisesteder holder åbent hele aftenen, og der er også mulighed for at dele madpakken på de tre store madpakkesteder ved tigrene, ugletårnet og den store labyrint i børnezoo.


Tilmelding

Tilmeldingen til 10-års fødselsdagen er åben nu. Alle lejere får en direkte invitation. Beboere i almindelige boliger tilbydes 4 billetter, i ungdoms- og ældreboliger 2 billetter og medarbejdere 4 billetter. Men der er ingen smalle steder - tæller familien flere end 4, har man mulighed for at få ekstra billetter.

Til gengæld modtager vi kun tilmelding på bosj.dk og ikke på mail eller telefon.

Læs mere om arrangementet på bosj.dk/10år

Henvendelse om denne side til nyhedsredaktør