10/5-2019 Nyhed til alle

25 år som ejendomsfunktionær

Ole Frederiksen fra Tølløse kan fejre 25-års jubilæum som ejendomsfunktionær. Men det er ikke første gang, han har jubilæum.

Gennem de 25 år, hvor Ole bl.a. har passet de grønne områder i Tølløse og omegn, har han oplevet en stor udvikling inden for hans felt. Især har den teknologiske udvikling haft stor indflydelse på hans arbejde.   Foto: Lindskov

Ejendomsfunktionær Ole Frederiksen kan den 9. maj fejre sit 25-års jubilæum hos Boligselskabet Sjælland. Han startede i Hvalsø afdelingen i 1994, og for 10 år siden fik han ansvaret for sin nuværende afdeling i Tølløse. Her står han blandt andet for vedligeholdelse af området samt sørger for, at de grønne områder er velholdte. 

"Jobbet som ejendomsfunktionær er meget alsidigt, og det kan jeg godt lide. Jeg er ikke bare grøn mand, men jeg får lov til det hele som ejendomsfunktionær. Derudover skal man hos Boligselskabet Sjælland selv styre sin arbejdsdag, og det giver en god fleksibilitet", siger ejendomsfunktionær Ole Frederiksen.

Vidne til 25-års udvikling

Meget er sket, siden Ole Frederiksen startede for 25 år siden. Blandt andet har den teknologiske udvikling også ramt ejendomsfunktionærerne. 

"Teknologien har udviklet sig meget, siden jeg startede i 1994. Dengang fik vi rekvisitioner på papir, hvor det nu går elektronisk. Det gode ved den teknologiske udvikling er, at hvis vi står med en ting, som er gået i stykker, kan vi sende et billede til f.eks. en håndværker. Det gør processen nemmere, da modtageren lettere kan vurdere, hvad problemet er, og hvad der skal til for at løse det", fortæller Ole Frederiksen.

Det er ikke kun teknologien, der har ændret hans arbejdsdag i løbet af de 25 år. Også arbejdsopgaverne er ændret i tidens løb. Dengang Ole Frederiksen begyndte som ejendomsfunktionær skulle han for eksempel også syne lejligheder samt afrapportere forsikringsskader. I dag er disse arbejdsopgaver uddelegeret til syns- og forsikringsmænd.

Karriereskift efter 25 år

Det er ikke første gang, Ole Frederiksen har 25-års jubilæum. Som uddannet mekaniker nåede han også at holde sit jubilæum inden for mekanikerfaget, før han skiftede karriere. 

"At jeg nu kan prale med at have 2 X 25-års jubilæum gør, at folk tror, at jeg er omkring 100 år. Men jeg startede i en meget ung alder som mekaniker, og efter 25 år havde jeg brug for et karriereskift. Et skifte som jeg ikke har fortrudt, da jeg nyder mit arbejde", fortæller Ole Frederiksen.

Selv om Ole har skriftet karrierevej, er det ikke helt slut med at skrue med møtrikker. Han nyder nemlig stadig at få olie på hænderne, når han roder med børnenes og sin egen bil. Herudover anvender han også haveredskaberne i fritiden, når han går i haven sammen med sin hustru i parrets hus i Hvalsø

Ole Frederiksens jubilæum bliver fejret med en reception i dag fredag den 10. maj 2019 på områdekontoret i Holbæk.

/Lindskov

Henvendelse om denne side til nyhedsredaktør