23/2-2022 Nyhed til alle

40 træboliger på vej et stenkast fra Glumsø sø

I 2024 er vi klar med 40 nye lejligheder og rækkehuse bygget i træ i den naturskønne stationsby Glumsø.

I Boligselskabet Sjælland er der trygge hjem for alle, og nu udvider vi endnu engang vores boligmasse. Planen er, at vi senere i år stikker spaden i jorden til den nye boligafdeling - Søgården. Afdelingen med 40 træboliger kommer til at ligge i den naturskønne stationsby Glumsø i Næstved Kommune. Læs mere om Søgården.

Bolig for alle

Når vi bygger nyt, gør vi os umage for at skabe hjem, der passer til flere livssituationer - uanset hvor du kommer fra eller er på vej hen i livet. I Søgården kommer der både lejligheder og rækkehuse i forskellige størrelser og i både ét og to plan. Her vil altså være boliger for børnefamilien, det unge par, seniorerne og singlerne. Se mere om boligfordeling og boligtyper i Søgården.

Træboliger med sundt indeklima

Søgården bliver vores femte nybyggeri i byggesystemet Bolig-træ. Bolig-træ er Boligselskabet Sjællands byggesystem, hvor boliger designes individuelt i 3D-software og fremstilles i massivt træ. Træet er med til at give boligerne et sundt indeklima.  

Træelementerne vejer mindre end beton og tegl, og er dermed lettere – og billigere – at arbejde med. Samtidig er det FSC-mærkede træ et langt mere klimavenligt materiale end de tunge byggematerialer, og faktisk bidrager boligerne til at reducere CO2.

Flyt ind i 2024

Opførelsen af Søgården forventes at begynde i oktober 2022 og vil stå indflytningsklar i foråret 2024. Du kan endnu ikke skrive dig op til boligerne, men vi anbefaler dig, at skrive dig op i Boligselskabet og begynde at samle anciennitet. Du kan også melde dig til vores nyhedsbrev for boligsøgende, og holde dig orienteret om vores nybyggerier.

/cel

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation