30/11-2022 Nyhed til alle

485 nye boliger på vej

Vores gode byggefolk har travlt med at skabe flere trygge hjem for alle. Få et overblik over, hvor vi har nye boliger på vej.

Vi er nået en del længere med det nye boligområde Skousbo i Viby Sjælland, end man lige ser her på billedet. Faktisk har vi indflytning i anden del til sommer 2023.  

Træboliger, rækkehuse, bofællesskaber, seniorbofællesskaber og lejligheder i et blandet boligområde. Det er hvad, vi har på vej af nye spændende boligprojekter de kommende år. 

Vi bygger nye boliger i flere forskellige byer - også byer, hvor vi endnu ikke har boliger bl.a. Svinninge og Knabstrup. 

10 nybyggerier

Læs mere om de nye boligprojekter, der er på vej:

Derudover bygger vi også Tunes nye plejehjem for ældre og demente. Læs mere om projektet her.

Sådan får du en af de nye boliger

Når de nye boliger er ved at være indflytningsklare, tildeles de til interesserede boligsøgende. Det sker primært ud fra, hvor længe den enkelte har været skrevet op, eller via fleksible kriterier. 

Når du er skrevet op i boligselskabet og har oplyst os din mailadresse, får du også automatisk besked i vores nyhedsbrev, når vi åbner for ventelisten til en ny boligafdeling. Vi åbner typisk for ventelisten til nye boliger 4-6 måneder før indflytning. 

/cel

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation