6/11-2019 Nyhed til alle

Åbent hus i Skademosen: De sidste 19 boliger er snart klar

Den 1. februar 2020 er der indflytning i de sidste 19 boliger i Skademosen. Kom og oplev to prøveboliger til åbent hus d. 16. november.

I sommer blev der holdt åbent hus for Skademosen etape 1.   Foto: Jonas B. Whitehorn

Vores første boligafdeling Skademosen i byggesystemet Bolig-træ er snart ved at være helt færdig. Anden etape, der består af de sidste 19 af i alt 45 boliger, står klar til indflytning d. 1. februar 2020.

Vi vil derfor gerne invitere interesserede til åbent hus lørdag d. 16. november kl. 10.00-12.00, Skademosen 40, Roskilde.

Vi åbner dørene til to forskellige boligtyper - nr. 66 og nr. 74. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig arrangementet. Vær opmærksom på, at der er ikke parkeringsmuligheder på byggepladsen. Der er mulighed for parkering for enden af Trekroner Parkvej eller ved Børnehuset Skademosegård. Parkering er på eget ansvar.

Sådan kommer du på venteliste til Skademosen

Når du er skrevet op i Boligselskabet Sjælland og er aktiv boligsøgende, kan du tilføje Skademosens boliger til din venteliste på samme måde som med andre afdelinger. Det gør du ved at logge ind på bosj.dk og gå til siden med eksempler på boliger i Skademosen.

Du kan frit vælge, om du vil lægge billet ind på alle boligerne eller specificere din boligsøgning

Sæt dig på ventelisten til Skademosen senest mandag d. 11. november, da det er her vi sender boligtilbud ud.

Du skal først skrive dig op i Boligselskabet Sjælland, før du kan komme på ventelisten til boligerne i Skademosen. Skriv dig op i Boligselskabet Sjælland her.

/cel

Henvendelse om denne side til nyhedsredaktør