22/6-2022 Nyhed til alle

Alment boligselskab skal bygge plejehjem i Tune

Boligselskabet Sjælland har vundet udbuddet med at bygge Greve Kommunes kommende plejehjem i Tune.

Plejehjemmet i Tune bliver det første projekt som Boligselskabet Sjælland opfører til ældre og demente.   Illustration: Vandkundsten

Byrådet i Greve Kommune har besluttet at Boligselskabet Sjælland skal bygge et plejehjem i Tune.

I alt har fire almene boligselskaber budt på opgaven, og det er Boligselskabet Sjælland, som har vundet og dermed får ret til at købe grunden i Tune og bygge efter de værdier og kriterier, som byrådet har besluttet.

“Plejehjemmet skal både være et godt og trygt hjem for borgerne og en god og effektiv arbejdsplads. Og det har Boligselskabet Sjælland budt overbevisende ind på,” siger borgmester i Greve Kommune Pernille Beckmann.

Boligselskabet Sjællands byggedirektør Per Bro glæder sig over samarbejdet med Greve Kommune:

”I Boligselskabet Sjælland ønsker vi at skabe trygge hjem for alle – uanset hvor de kommer fra eller er på vej hen i livet. I de kommende år stiger antallet af ældre massivt, og derfor har vi øget fokus på at skabe attraktive og trygge botilbud til den målgruppe, ” siger han.

Greve Kommune har valgt at bygge et alment plejeboligbyggeri, hvor kommunen yder tilskud til byggeriet og har anvisningsret til plejeboligerne.

Planen er, at de første beboere skal flytte ind på plejehjemmet i slutningen 2025.

Boligselskabet Sjælland er Danmarks fjerdestørste boligselskab og servicerer over 12.500 små og store hjem på Sjælland.

Pressemeddelelsen er en fælles pressemeddelelse mellem Greve Kommune og Boligselskabet Sjælland som er udsendt dd.Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation