17/3-2020 Nyhed til alle

Boligselskabet fremrykker opgaver for millioner

Håndværkere får mulighed for at fremrykke opgaver for at komme igennem krisen. Samtidig er betalinger fremrykket.

Boligselskabet Sjælland køber opgaver for 295 mio. kr. hos de sjællandske håndværkere. Nu fremrykker boligselskabet renovering og vedligeholdelse for at sikre, at der er arbejde under coronakrisen.    Foto: Jonas B. Whitehorn

Boligselskabet Sjælland giver nu mulighed for at håndværkerne fremrykker vedligeholdelses- og renoveringsopgaver. Det sker som en hjælp til de ofte mindre virksomheder, der er hårdt presset af coronakrisen.

Det fortæller direktør Bo Jørgensen til EjendomsWatch i dag.

”Lige nu går det faktisk mest på at holde hjulene i gang, fordi vi har rigtig mange håndværkermestre og andet, som kan blive og bliver ramt af det her, og det er også i vores interesse, at de stadigvæk er der i morgen,” siger Bo Jørgensen, direktør for Boligselskabet Sjælland, i et interview med EjendomsWatch.

Boligselskabet bestiller opgaver for 295 mio. kr. i 2020, og tager nu kontakt til håndværkerne for at høre, om projekterne kan fremrykkes. Forventningen er, at det kan lade sig gøre ved ca. en tredjedel. Det kan være udendørsopgaver, der er planlagt til efteråret, men som altså kan laves allerede nu. Det giver noget ekstra arbejde i en periode, hvor mange andre opgaver bliver aflyst.

”Nu skal vi danne os et overblik over, hvor meget der er udendørs, og så skal vi tale med håndværkerne,” siger Bo Jørgensen til EjendomsWatch.

Boligselskabet Sjælland har allerede fremrykket betaling af fakturaer, så det nu sker med det samme, når fakturaen er godkendt, det svarer til ca. 30 mio. kr.

Samtidig ser boligselskabet på om det er muligt at rykke på nogle af de renoveringsopgaver, der står i stampe. Det giver ikke arbejde lige nu, men kan blive rigtig vigtigt ovre på den anden side.

-jbw

Henvendelse om denne side til nyhedsredaktør