4/11-2020 Nyhed til alle

Coronavenlig fremvisning af nybyggeri

Vi tager nye skyts i brug, når vi udleje nye boliger i corona-tiden. Læs her, hvad udlejningsteamet har fundet på.

Medarbejder Gela tager i mod en af de første besøgende til fremvisning i Tofteengen.  

I dag og i morgen kan boligsøgende komme ind og se en prøvebolig i Tofteengen i Ågerup. Udlejningen af de sidste 20 nye rækkehuse er nemlig gået i gang.

Men det er ikke en helt almindelig fremvisning. Normalt strømmer interesserede boligsøgende ind og ud af boliger til fremvisningsarrangementer på nye boliger. Men i corona-tider som disse, har udlejningsteamet måtte tænke i alternative løsninger, for at vi passer bedst på hinanden og overholder retningslinjerne. 

Tilmelding, håndsprit og mundbind

Der er derfor blevet oprettet særlige arrangementer, med en max deltagelse på 6 personer, i et specifikt tidsrum. Her har de boligsøgende skulle tilmelde sig, og kun dem med et boligtilbud i hånden er blevet inviteret. Samtidig er der sørget for mundbind, som skal bæres inden i prøveboligen og håndsprit. Er der spørgsmål bliver de klaret uden for boligen, for at sikre god afstand mellem de fremmødte.  

Trods en anderledes fremvisning var humøret højt og forståelsen stor blandt de fremødte. 

Rikke sørger for at sikkerheden er i top, så de besøgende kan føle sig trygge på deres fremvisningsbesøg. Der bliver sprittet overflader af mellem hver fremvisning.

Prøveboligen byder smukt velkommen med friske blomster og hyggelig indretning, som vores klagemedarbejder Rikke har sørget for.

/cel

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation