29/6-2020 Nyhed til alle

Dennis er første beboer på Slagteriet

En hestetrailer med stort flyttelæs står bakket ind mellem byggematerieler. I dag flyttede Dennis med familiens hjælp ind i sin nye bolig.

Der er travlt på den første indflytningsdag på Slagteriet. I dag flytter den første opgang ind og lige på den anden side af byggehegnet bliver anden etape af byggeriet gjort færdig - her er indlflytning til oktober.   Foto: Jonas B. Whitehorn

I dag kl. 9.00 fik Dennis som den første beboer nøglerne til sin nye lejlighed på Slagteriet. Og Dennis er meget glad for endelig at have afsluttet boligjagten med en splinterny bolig i hjertet af Roskilde.

Dennis fik som den første nøgle til den nye bolig på "Slagteriet".

”Det er nærmest umuligt at finde en lejlighed i København, så jeg er så glad for at have fået en fed lejlighed her i Roskilde”, fortæller Dennis, der flytter fra et bofællesskab på Sluseholmen i København.

Dennis får hjælp af søsteren Camilla til flytningen. Han flytter ind i en 2-værelses med udsigt til det gamle arresthus fra køkkenalrummet.

Dennis’ flytteslæng, der bestod af venner og familie, var i den grad effektive, og der blev hurtigt rykket flyttekasser fra søsterens hestetrailer og til elevatoren, som der netop var sat strøm til.

Det går stærkt med at få kørt flyttekasserne ind i elevatoren og op på første sal.

Over de næste tre dage er der gang i indflytningerne for første etape af Slagteriet, som består af 38 boliger. Der er blevet etableret et midlertidigt kontor på INSP!, hvor beboerne kan komme forbi, hvis de har spørgsmål i forbindelse med deres indflytning.

De sidste beboere til de 72 resterende boliger flytter ind til oktober.

/cel

Henvendelse om denne side til nyhedsredaktør