4/1-2023 Nyhed til alle

DMI varsler kraftig regn

Der varsles kraftig regn på Sjælland indtil i aften kl. 22. Vær derfor ekstra opmærksom på at sikre din bolig og dit kælderrum.

Når det regner kraftigt, er der risiko for, at kældre bliver oversvømmet. Her er en række gode råd til at sikre din bolig og kælderrum.

DMI varsler kraftig regn frem til i aften kl. 22 onsdag den 4. januar 2023. Husk derfor at lukke alle dine vinduer og døre. Vær især opmærksom på at skråvinduer er helt lukkede.

Husk også at opklodse dine ting i dit kælderrum og/eller skur. Det betyder, at i stedet for at sætte dine ting direkte på gulvet eller jorden, skal du sætte dine ting på en hylde, reol eller lign. som er minimum 10 cm. over gulvet. På den måde er du bedre sikret mod en evt. vandskade.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at du har den rigtige forsikring, hvis der skulle ske en vandskade. Det er oftest din indboforsikring, der dækker skaderne på dine ødelagte ting i dit kælderrum eller skur.

Vi anbefaler, at du kontakter dit forsikringsselskab, og hører hvordan du er dækket ved vandskade i dit kælderrum eller skur.

Er skaden sket, skal du kontakte dit lokale områdekontor.

 

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation