7/1-2019 Nyhed til alle

Filmkonkurrence: Livet i almene boligområder

Lav en kort film om dit og dine naboers liv i en almen boligafdeling. Vinderen findes til Copenhagen Architecture Festival i april 2019.

  Foto: Stocksnap

"En femtedel bor i almene boligområder spredt fra Hellerup til Gellerup. Disse én million mennesker udgør et bredt udsnit af Danmarks befolkning. De meget forskellige beboere bor i vidt forskellige boliger fra forskellige tidsaldre, bygget i forskellige stilarter og beliggende i forskellige områder. Så om du bor i beton eller mursten, nye eller gamle boliger, på Bornholm eller i Brabrand inviterer vi DIG til at fortælle DIN historie om dit hjem og dit kvarter. Med disse film håber vi at indsamle mere personlige og nuancerede historier om vores fælles kulturarv og velfærdshistorie – nemlig de almene boliger – end dem, som politikere og pressen ofte serverer"...

Sidste frist for indsendelse af video er d. 4. februar.

Boligselskabet Sjælland formidler konkurrencen hos Copenhagen Architecture Festival til vores beboere, da vi synes det er en spændende konkurrence, som vi håber vores beboere har lyst til at deltage I.

Har du brug for hjælp til din video, kan du sende en mail til Kommunikation.

/cel

Henvendelse om denne side til nyhedsredaktør