22/11-2022 Nyhed til alle

Finaleplads i fint selskab

Stort tillykke til Musicon og Roskilde Kommune med Blandet By Prisen 2022 og velfortjent anerkendelse til alle os i Boligselskabet Sjælland

Lige ved og næsten

Slagteriet i Roskilde var med i det sidste og afgørende opløb til årets Blandet By Pris. Prisen der uddeles af Landsbyfonden og mediet Byrumsmonitor gives til byggeri der nytænker bydele og blander boligtyper og beboere i et og samme byområde.

Derfor var vi finalen

Velfortjent anerkendelse

Selvom det altså ikke blev os der i denne omgang stod med pokalen til sidst, så synes Boligselskabets Direktør, Bo Jørgensen alligevel der er rigtigt meget at glæde sig over og være stolte af.

” Vi har igen høstet anerkendelse og velfortjent opmærksomhed. Det har vi fordi vores projektet er unikt og fordi det vi har skabt, simpelthen er ret godt gået! - det har vi nu alle fået endnu en god grund til at være stolte af”.

Slagteriet syr byen sammen

Jurymedlem og stadsarkitekt i København, Camilla van Deurs, lagde særligt vægt på at projektet med succes har indtænkt fælles faciliteter, delebiler og tværfaglige fællesfunktioner. Slagteriet i Roskilde demonstrerer derfor at alle byggerier – uanset størrelse – kan og bør bidrage til at skabe blandet by.

”Slagteriet er med til at binde byen sammen og skabe forbindelser på tværs af kvarterer ved at invitere andre indenfor. Projektet syr byen sammen og det er blandet by på mange niveauer, som her er på spil. Det er både bevarelsen af gamle bygninger og kulturarv. Nye bygninger, blandede beboersammensætninger og blandede funktioner. Alt sammen er det elementer som andre projekter kan blive inspireret af Slagteriet i Roskilde”, lød det fra talerstolen og Stadsarkitekt i København, Camilla van Deurs.

Se de nominerede og læs mere om slagteriet

Her kan du se alle de nominerede og se hvordan Byrumsmonitor præsentere Slagteriet .

Finalepladsen kom i hus efter at vi i første omgang havde været i konkurrence med ikke mindre end 20 andre projekter. I finalen mødte vi to flotte og store kommunale byggerier – ”Aalborg Øst og Musicon i Roskilde. Musicon løb med sejreren og stort tillykke til dem med prisen og det nye og spændende boligområde.

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation