1/11-2023 Nyhed til alle

Gik sammen om gys, skræk og ballade

Afdelingerne Ringparken og Vognmandsparken fandt sammen og skabte et kæmpe halloweengys for både store og små.

Tag hundredvis af meter spindelvæv, en uhyggelig labyrint proppet med zombiedukker og skræmmende lyde. Læg så hertil et par myreflittige afdelingsbestyrelser, som bare ville lave årets største balladefest. Ja, så har du opskriften på en helt fantastisk halloweenfest.    

Ramt af gys og gro

At det lige blev i Ringparkens beboerhus, at uhyggen og halloweenfesten kom op at stå, er dog langt fra en tilfældighed. Formanden for Ringparken, Ghita Aagaard, har nemlig en helt særlig forkærlighed for årets store gys.

”Jeg har lavet Halloween for mine børn og børnebørn i en masse år. Det er så efterhånden stukket lidt af. Det må jeg indrømme. Men så var det, jeg tænkte, at det her med halloween jo er helt oplagt til at få bragt folk sammen og til at mødes. Jeg var derfor superglad for, at dem ovre på den anden side i Vognmandsparken ville lege med.”

Formanden for Ringparken, Ghita Aagaard ( tv,) og kollegaen fra Vognmandsparken Karina Lerskov Henriksen.

Sammen kan vi mere

I Vognmandsparken var den nyvalgte formand, Karina Lerskov Henriksen – og hele bestyrelsen - ikke et sekund i tvivl om, at det her kunne noget. 

”Vi har en nyvalgt bestyrelse, og vi synes alle sammen, at det er så oplagt, at bestyrelserne bruger hinanden meget mere, og at vi finder sammen på tværs af afdelingerne. Ghita og jeg har for eksempel allerede talt om, at det næste måske kunne være en aften med sodavandsdiskotek”.

Men vi har også masser af andre ideer, fortæller Ghita.

”Det vigtigste er ikke, om det bliver det ene eller det andet. Det vigtigste er, at vi finder sammen og skaber noget i fællesskab.”

Mere gys i vente

Store gys kommer ikke af sig selv. Både bestyrelser og frivillige har været i gang siden søndag. Men netop fordi der har været flere om at løfte opgaven, så har fællesskabet og det sjove ved at skabe noget sammen fyldt meget mere end de trætte ben. Og Ghita er ikke i tvivl.

”Vi gør det igen til næste år. Det har vi aftalt”.

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation