17/12-2021 Nyhed til alle

Halvdelen af Hyrdehøjs beboere til julemiddag

Andesteg, risalamande, bordkort og mandelgave var nogle af ingredienserne til en hyggelig julemiddag i boligafdelingen Hyrdehøj i Roskilde.

Den sidste torsdag i måneden er der fællesspisning for beboerne i boligafdelingen Hyrdehøj i Roskilde. Den 25. november stod den på velsmagende julemiddag. Kim Lundgreen der er bestyrelsesformand i afdelingen står sammen med sin kone Lise og de to øvrige bestyrelsesmedlemmer Ole og Emmely for fællesspisning.

Julehumøret var højt og tilslutningen ligeså:

”Det gik helt fantastisk med vores julemiddag. Vi var 21 ud af 42 beboere og al maden spist. Hver gang der er fællesspisning i afdelingen, hygger vi os mere og mere sammen”, fortæller Kim Lundgreen.

Bordkort skaber samtaler på tværs

Kim fortæller også, at de til fællesspisninger sørger for at lave bordkort til deltagerne: ”Vi kan se, at den måde vi har sammensat folk på, virker”.

Bordkortene gør, at deltagerne ikke behøver at tage stilling til, hvor de skal sidde. Derudover er de med til at sikre, at folk kommer hinanden ved på kryds og tværs, og at de hygger sig, med dem de sidder ved siden af.

”Det bedste ved vores fællesspisninger er, at vi kan se, at folk hygger sig. De siger faktisk også, at de ville ønske at vores fællesspisninger var hver torsdag”, slutter Kim.

Det koster 40 kr. at være med til fællesspisning i Hyrdehøj og man skal tilmelde sig. Beboerne får nys om fællesspisning gennem invitationer, som afdelingsbestyrelsen deler ud.

/hhk, cel

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation