19/1-2023 Nyhed til alle

Her finder du hjælp til at gøre det selv

Når du selv forsøger at løse problemer i dit hjem, er du med til at holde huslejen nede.

Vi kan rigtig godt lide at give dig en god service. Det koster bare også penge, hver gang en ejendomsfunktionær skal ud til dig eller din nabo. Og indimellem kommer han eller hun faktisk ud til en udfordring som en beboer selv kunne have klaret med lidt hjælp og vejledning. I løbet af et år kan det blive til mange penge - en udgift, som betyder noget for huslejen i afdelingerne. Det skal vi gøre noget ved i fællesskab. Derfor besluttede de beboervalgte på konferencen i april, at der er flere opgaver, du som beboer selv kan klare i din bolig. Sammen med andre tiltag kan dette være med til at holde huslejen nede.

Der er flere ting, vi gerne vil have, du selv forsøger at løse, inden du kontakter dit områdekontor. Dem kan du se nedenfor.

Klik på billedet for at se en større version, som du kan zoome ind på

 

Her finder du hjælp

Næste gang, din radiator ikke virker, vil vi gerne bede dig om, at du først selv forsøger at ordne det. På bosj.dk/fejl og i vores app har vi lagt guides og tips til at løse de mest almindelige problemer i boligen. Det er her, du skal starte, når du har brug for hjælp. Her står der, hvad du selv kan gøre. Her står det også, hvis du ikke selv skal gøre noget andet end at kontakte områdekontoret.

Hvis det ikke lykkes for dig at fikse problemet selv, er du som altid velkommen til at ringe eller skrive til os. For vi vil stadig meget gerne hjælpe dig – det må der ikke være tvivl om.

Sammen om det

Ved at forsøge selv, er du og de andre beboere med til at holde huslejen nede.

Det vil helt sikkert kræve noget ekstra for nogle af jer. Andre er mere vant til at ordne ting i boligen selv. Måske kan I tage dette nye tiltag op i jeres afdeling næste gang I mødes. Tag en snak om, at det er okay at ringe på hos naboen og bede om hjælp til at skifte en pære. Lidt ligesom at låne en kop sukker. Måske er der endda én eller flere beboere i jeres afdeling, som har lyst til at melde sig som frivillige hjælpere.


Læs mere om de beboervalgtes overvejelser på workshoppen i artiklen fra april.

I vores app kan du nemt melde fejl i din bolig, finde guides og læse nyheder fra boligselskabet og din afdeling. Du finder den her: 

Hent i App-store

Hent i Google Play

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation