4/5-2022 Nyhed til alle

Informationsmøde om nyt seniorbofællesskab er udskudt

Stigende priser på byggematerialer sætter planerne om seniorbofællesskab på pause. Vi inviterer til informationsmøde senere på året.

Planerne om det nye seniorbofællesskab i Bjæverskov – Ejbovænge lever stadig i bedste stil. Boligselskabet har dog besluttet at sætte projektet på pause, grundet de stigende priser på byggematerialer.

”Priserne på byggematerialer stiger meget i disse tider og økonomien i et byggeprojekt er derfor usikker. Vi ønsker sikkerhed i byggeprojekternes økonomi, og derfor er det ikke en god idé at starte nye projekter op netop nu”, fortæller Bolig- og projektudvikler i Boligselskabet Sjælland Tommy Novland.

Informationsmøde efter sommeren

Vi kunne i en tidligere artikel løfte sløret for et kommende informationsmøde, for de boligsøgende der ønskede at sætte sit præg på det nye bofællesskab. Mødet skulle have været afholdt i marts i år. Men eftersom projektet er sat på pause, udskyder vi også informationsmødet.

Vi håber at kunne invitere til informationsmøde på den anden side af sommeren. Du vil modtage et nyhedsbrev med en invitation til informationsmødet.

/cel

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation