18/1-2021 Nyhed til alle

Klar med 35 nye bæredygtige boliger i Hvalsø

35 nye boliger i Hvalsø er snart klar til indflytning. Skriv dig op allerede nu.

Du kan nu skrive dig på ventelisten til de nye bæredygtige boliger i boligafdelingen Elverbakken i Hvalsø. Hvalsø ligger centralt placeret på Sjælland, tæt på Roskilde med gode togforbindelser til København.

Der er tale om 35 nybyggede boliger i 1 og 2 plan på mellem 50 m2 – 114 m2. Der er indflytning den 15. juni 2021.

boligafdelingens hjemmeside, finder du al den nødvendige information om boligerne og boligafdelingen. Her kan du bl.a. finde plantegninger og huslejeinfo for hver bolig, og du kan finde regler og info om at bo i Elverbakken.

Det er Hvalsø Boligselskab, der står bag byggeriet af de nye boliger.

Kom på venteliste til de nye boliger

Hvis er interesseret i en af de 35 nye boliger i Elverbakken, skal du sørge for at være på ventelisten senest den 31. januar.

Når du er skrevet op i boligselskabet, kan du tilføje Elverbakkens boliger til din venteliste på samme måde som med andre afdelinger. Det gør du ved at logge ind på bosj.dk og gå til siden med eksempler på boliger i Elverbakken.

Du kan frit vælge, om du vil skrive dig op til alle boligerne i afdelingen eller specificere din boligsøgning. Når de nye boliger er med grøn på din venteliste, er du skrevet op til dem.

Herefter vil du blive bedt om at udfylde de fleksible kriterier, som handler om hvorvidt du har boet i Lejre Kommune uafbrudt de seneste 2 år. Tjek til sidst hér, om dine kriterier er udfyldt rigtigt.

Du behøver ikke at ringe til os for at få bekræftet, at du er skrevet op. Dette kan du se under ’Mine ventelister’, hvor det vil fremgå, hvad du er skrevet op til.

Du skal være aktiv boligsøgende for at få en bolig

Tjek om du står som aktiv boligsøgende. Det skal du gøre, inden vi sender tilbud ud, ellers har du ingen mulighed for at få tilbudt en bolig.

Hvor ligger afdelingen fysisk?

Google har desværre ikke fået opdateret den nye vej endnu, så kortet på bosj.dk er misvisende. På Krak kan du her se, hvor Elverbakken ligger.

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation