19/7-2021 Nyhed til alle

Kom til åbent hus: Oplev de nye studieboliger i Trekroner

Den 11. august kl. 13.00-18.00 inviterer vi til åbent hus i den nye studiebolig-afdeling Universitetsparken.

I juni afholdte vi vores første åbne hus i Universitetsparken og de besøgende der lagde vejen forbi, var vilde med de nye studieboliger.   Foto: André Larsen

Har du en datter eller søn, der snart skal til at studere og i den forbindelse flytte hjemmefra? Eller skal du selv til at studere, og mangler du en studiebolig, der er til at betale?

Vi er netop nu i gang med at færdiggøre de første 35 1-rums studieboliger i vores nye boligafdeling Universitetsparken. Her kan du allerede flytte ind d. 1. oktober 2021. Universitetsparken består af i alt 81 studieboliger og anden etape med de resterende 46 både 1- og 2-rumsboliger er klar til næste sommer 2022.

Oplev studieboligerne til åbent hus

Vi inviterer til åbent hus d. 11. august kl. 13.00-18.00, hvor du kan komme ind og opleve to møblerede prøveboliger. Vi står klar til at byde dig velkommen ved den nye boligafdeling, der ligger på Universitetsparken 7, 4000 Roskilde.

Efter åbent hus, har du frem til d. 16. august til at skrive dig op til en bolig på s.dk. Herefter starter vi udlejningen og forventer at give besked i løbet af uge 36 til de heldige nye beboere, der får en bolig.

/cel

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation