17/12-2020 Nyhed til alle

Med på job: En dag i vores boligselskab

Besøg vores Facebook eller Instagram og kom med en af boligselskabets dygtige medarbejdere på job.

Kom med ind i boligselskabets maskinrum og mød nogle af de medarbejdere, der hver dag gør dit hjem til et trygt sted at bo.

På boligselskabets Facebook og Instagram tager en medarbejder dig med rundt på sin arbejdsdag. Det gør de ved at vise billeder og små videoklip af de forskellige arbejdsopgaver, møder og kollegaer, som deres arbejdsdag er fyldt med.

I dag kan du tage med Charlotte på job

I dag kan du følge Charlotte, som er udlejningsmedarbejder i Boligbutikken. Hvis du ikke har Facebook eller Instagram, kan du se et udsnit af Charlottes dag i billedserien nedenfor.

Her er lidt om Charlotte:

"I november kunne Charlotte fejre (og hold nu fast) 17-års jubilæum i Boligselskabet Sjælland. I alle år har hun sørget for, at beboere og boligsøgende har fået deres boligtilbud og lejekontrakter til tiden. Charlotte er nemlig udlejningsmedarbejder i Boligbutikken og sørger for, at alt det administrative spiller.

Det seneste år har hun fået ansvaret for udlejningen af vores nybyggerier. Det synes hun er enormt givende, fordi hun får lov til at skabe gode oplevelser for de boligsøgende glade med nyheden om, at de har fået en nybygget bolig.

For Charlotte er kollegaerne den helt stor drivkraft til, at hun bliver ved med at synes, det er sjovt at tage på arbejde i Boligselskabet Sjælland. Siden 2007 har hun været medlem af personaleforeningens bestyrelse og nyder at skabe arrangementer, hvor kollegaerne kan hygge sig sammen".

Besøg vores Facebook og Instagram

Se eller gense tidligere arbejdsdage

På vores Instagram-profil kan de se og gense de medarbejdere vi de seneste par måneder, har været på job med. De gemmer sig i højdepunktet "Med på job".

Klik på cirklen med dette ikon og titlen "Med på job". Her gemmer der sig mange forskellige billeder og videoer fra forskellige medarbejderes arbejdsdage.

/cel

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation