20/9-2019 Nyhed til alle

Nu er Elverbakken på vej

Hvalsø Boligselskab har taget første spadestik til Elverbakken, 35 boliger i naturskønne bakker ved Hvalsø.

Formand Bettina E. Hinrichsen og Lejres borgmester Carsten Rasmussen tog første spadestik til almene boliger på Elverbakken.   Foto: Jonas B. Whitehorn

Lejres borgmester Carsten Rasmussen (S) og formand for Hvalsø Boligselskab Bettina E. Hinrichsen tog første spadestik til 35 boliger på Elverbakken. Det skete på en bakketop ved Hyllegaard ved Hvalsø i lav septembersol.

Også Boligselskabet Sjællands byggechef Per Bro samt rådgivere, arktitekter og ingeniører på det nye byggeri deltog i arrangementet.

"Jeg tager mange første spadestik for tiden", fortalte borgmester Carsten Rasmussen. "Lejre er i udvikling, det mærker jeg."

Alligevel var det et specielt første spadestik, konstaterede han.

"Det er de første almene boliger i lang tid. Og forhåbentlig ikke de sidste, hvis vi kan få økonomien på plads", sagde han.

Formand Bettina E. Hinrichsen fortalte at de 35 klimavenlige boliger på Elverbakken lægger sig i forlængelse af en 70 år lang tradition i Hvalsø Boligselskab.

"Det er en stor dag. Vi bygger i direkte forlængelse af de lokale ønsker til boligerne", fortalte hun. Elverbakken bygger på fællesskabstanken.

"Det bliver et boligområde med indbygget fællesskab, også med resten af udviklingen omkring Hyllegaard. Det bliver med kvalitet og tryghed i centrum", fastslog hun og takkede for opbakningen fra både Lejre Kommune og Boligselskabet Sjælland.


Billedserie


Læs mere

Nye boliger på Elverbakken

Henvendelse om denne side til nyhedsredaktør