10/5-2022 Nyhed til alle

Rejsegilde: 46 nye studieboliger i Trekroner

I dag blev rejsegilde-kransen hejst til tops for de sidste 46 af i alt 81 studieboliger i boligafdelingen Universitetsparken i Roskilde.

  Foto: Cecilie Larsen

Unge studerende og lærlinge kan se frem til endnu flere velindrettede studieboliger i den pulserende bydel Trekroner i Roskilde. Til oktober flytter de sidste unge ind i den nybyggede boligafdeling Universitetsparken, som i alt består af 81 studieboliger til både singler, par og roommates. 

Halvvejs i mål med byggeriet

Traditionen tro blev det markeret, at vi nu er halvvejs i mål med de sidste 46 et- og torumsboliger  Universitetsparken. Rejsegildekransen var hejst til tops, pølsevognen kørt i stilling, og en betonklods blev brugt til talerstol.

Flere af de nuværende unge beboere fra etape 1 kiggede forbi og deltog i festlighederne. De arbejdsomme håndværkere nød en velfortjent pølse, mens der var taler ved borgmester fra Roskilde Kommune Tomas Breddam, direktør i Boligselskabet Sjælland Bo Jørgensen og direktør i KABI Entreprise A/S Birger Pedersen Daurehøj.

Håndværkerne høstede roser for deres gode solide arbejde og borgmester i Roskilde Kommune Tomas Breddam, glædede sig også over, at der var flere studieboliger på vej til de unge: 

"Jeg nyder at deltage i rejsegilder og få mulighed for at se byggerierne undervejs. Universitetsparken oser af gode studieboliger. Og  Roskilde har brug for flere gode studieboliger", lød ordene i talen fra borgmesteren. 

I Boligselskabet Sjælland ser vi frem til, at vi i efteråret kan byde en række nye unge mennesker velkommen og give dem en god start på et trygt boligliv.  


/cel

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation