19/9-2022 Nyhed til alle

Rejsegilde for nye træboliger i Viby Sj.

De næste boliger i et nyt boligområde i Viby Sj. er nu nået så langt, at vi i dag kunne fejre rejsegilde og håndværkernes gode arbejde.

  Foto: Cecilie Larsen

Efterårssolen stod højt på himmelen over Viby Sj. da vi i dag kunne fejre rejsegilde på vores 82 nye træboliger i Viby Sj. 

I alt bygger vi 115 nye almene træboliger i et nyt boligområde i Skousbo. De første boliger stod klar i foråret og beboerne er flyttet ind. Nu er vi nået så langt med næste runde, at vi i dag kunne hejse rejsegildekransen og fejre håndværkernes gode arbejde. 

Både Roskildes borgmester Tomas Breddam og boligselskabets direktør Bo Jørgensen roste håndværkernes indsats i deres taler. Efterfølgende kunne håndværkerne og andre fremmødte traditionen tro nyde både franske og ristede med cocio som sidevogn.

Første etape af Skousbo 2 med 37 boliger har indflytning 1. juli 2023. Det er endnu ikke muligt at skrive sig på venteliste til boligerne. Vi forventer, at ventelisten åbner i starten af det nye år. Etape 2 med 45 boliger har indflytning 15. marts 2024.

Se stemningsbillederne fra rejsegildet

/cel 

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation