23/6-2022 Nyhed til alle

Til kaffe med beboerne

I maj og juni var ledelsen for Boligselskabet Sjælland på tur rundt i flere boligafdelinger, hvor de bød på en god kop kaffe.

En god kop kaffe giver anledning til fortrolighed. Den inviterer til gode snakke og nærhed. Netop derfor bød formand Tom Frederiksen og direktør Bo Jørgensen i Boligselskabet Sjælland på kaffe i fire boligafdelinger.

Formand Tom Frederiksen forklarer:

”Vi er nysgerrige på vores beboeres liv og hverdag. Vi vil gerne kende mere til deres oplevelse af os som boligselskab, og derfor bød vi på kaffe ude i boligafdelingerne.”

Nogle af de problemstillinger beboerne havde med til kaffemøderne handlede om afdelingens renovering, spørgsmål om opskrivning, affaldssortering, ukrudtsbekæmpelse og meget mere.

”For os er det utrolig givende at komme ud og møde beboerne. Vi kan altid blive klogere på deres perspektiv på tingene”, siger Bo Jørgensen.

Over fire eftermiddage var Tom og Bo på tur med kaffevognen. Det foregik i Karlemoseparken i Køge, Kristoffersvej i Ringsted, Riffelhavevej i Holbæk og Vognmandsparken i Roskilde.

Den herligt duftende kaffe, som blev serveret fra kaffevognen, stod den socialøkonomiske virksomhed Kaffe Karma for.

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation