15/9-2021 Nyhed til alle

Ventelisten er åben: Skriv dig op til Skousbo

De første 33 boliger i vores nye boligområde Skousbo i Viby Sj. er klar til indflytning d. 1. marts 2022. Skriv dig på ventelisten i dag.

Her ses fælleshuset som er lyst og indbydende med sine store vinduespartier.  

I dag åbner vi for ventelisten til de første 33 miljøvenlige træboliger i det nye boligområde Skousbo i Viby Sjælland, 15 km. uden for Roskilde. I alt bygger vi 115 storrumsboliger og et fælleshus i vores bæredygtige byggesystem Bolig-træ.

Det nye boligområde i Viby Sjælland rummer foruden vores almene lejeboliger også ejerboliger, bofællesskaber og parcelhuse. Her kommer til at være fokus på bæredygtige, inspirerende og attraktive rammer for nye boformer og fællesskab. Læs mere om det nye boligområde her.

Information om boligerne, husleje og indskud

boligafdelingens hjemmeside, finder du al den nødvendige information om boligerne og den nye boligafdeling:

Sådan kommer du på venteliste til Skousbo

Når du er skrevet op i Boligselskabet Sjælland, kan du nu tilføje Skousbo’s boliger til din venteliste på samme måde som med andre afdelinger. Det gør du ved at logge ind på bosj.dk og gå til siden med eksempler på boliger i Skousbo.

Du kan frit vælge, om du vil lægge billet ind på alle boligerne, eller specificere din boligsøgning.

Du skal først skrive dig op i Boligselskabet Sjælland, før du kan komme på ventelisten til boligerne i Skousbo. Skriv dig op i Boligselskabet Sjælland her.

Vi sender boligtilbud ud den 5. november 2021. Du skal gøre dig aktiv og skrive dig på ventelisten til Skousbo inden d. 5. november, for at du kan modtage et boligtilbud på en bolig i Skousbo.

Du skal være aktiv boligsøgende for at få en bolig

Tjek hér, om du står som aktiv boligsøgende. Det skal du gøre inden vi sender tilbud ud, ellers har du ingen mulighed for at få tilbudt en bolig.

/cel

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation