14/1-2021 Nyhed til alle

Ventelisten er åben: Skriv dig op til Toppen

De første 38 boliger i Toppen er klar til indflytning d. 1. juni 2021. Skriv dig på ventelisten i dag til boligerne.

Toppen er vores andet nybyggeri i vores byggekoncept Bolig-træ og vores første boliger i op til tre plan.   Foto: Jonas B. Whitehorn

Den nye boligafdeling Toppen i Trekroner, Roskilde åbner i dag for ventelisten til de første 38 boliger af i alt 67 rækkehuse i både 1, 2 og 3 plan.

boligafdelingens hjemmeside, finder du al den nødvendige information om boligerne og den nye boligafdeling. Her kan du bl.a. finde plantegninger og huslejeinfo for hver bolig, og du kan finde info og regler om at bo i Toppen.

Sådan kommer du på venteliste til Toppen

Når du er skrevet op i Boligselskabet Sjælland, kan du nu tilføje Toppens boliger til din venteliste på samme måde som med andre afdelinger. Det gør du ved at logge ind på bosj.dk og gå til siden med eksempler på boliger i Toppen.

Du kan frit vælge, om du vil lægge billet ind på alle boligerne, eller specificere din boligsøgning.

Du skal først skrive dig op i Boligselskabet Sjælland, før du kan komme på ventelisten til boligerne i Toppen. Skriv dig op i Boligselskabet Sjælland her.

Skriv dig på Toppens venteliste senest 7. februar

Vi sender boligtilbud ud den 8. februar 2021 på boliger i Toppen. Du skal derfor gøre dig aktiv på Toppens venteliste senest den 7. februar 2021, for at få mulighed for at modtage et boligtilbud. Din anciennitet og hvor mange, der skriver sig på ventelisten, spiller ind i forhold til, om du modtager et boligtilbud.

Det er vigtigt, at du gør dig aktiv på lige præcis Toppens hjemmeside - det er ikke nok blot at være skrevet op i boligselskabet.

Du skal være aktiv boligsøgende for at få en bolig

Tjek hér, om du står som aktiv boligsøgende. Det skal du gøre inden vi sender tilbud ud, ellers har du ingen mulighed for at få tilbudt en bolig.

/cel

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation