19/7-2021 Nyhed til alle

Ventelisten på S.dk er åben: Nye studieboliger i Trekroner

Mangler du en studiebolig tæt på RUC og 20 minutter i tog fra København? Ventelisten til 35 nybyggede studieboliger i Trekroner åbner i dag.

De nye 1-rums studieboliger har en god planløsning, hvor der er mulighed for en naturlig opdeling af sove- og opholdsareal.   Foto: André Larsen

Fra i dag kan du skrive dig op til de første 35 1-rums studieboliger i den nybyggede boligafdeling Universitetsparken, der ligger i studie-bydelen Trekroner i Roskilde. Boligerne står klar til indflytning d. 1. oktober 2021. De resterende 46 1- og 2-rums boliger står klar til indflytning i sommeren 2022.

Sådan kommer du på venteliste til Studieboligerne i Universitetsparken

Du skal skrive dig op til studieboligerne på s.dk, som er dem, der står for udlejning af studie- og ungdomsboliger i bl.a. Roskilde.

Du skal skrive dig op på s.dk inden d. 16. august, for at have mulighed for at få en af boligerne i første etape og flytte ind d. 1. oktober.

Vi anbefaler, at du samtidig skriver dig op til ungdoms- og studieboliger i Boligselskabet Sjælland. På den måde får du også adgang til øvrige studieboliger, som boligselskabet har.

Information om boligerne, husleje og indskud

På Boligselskabet Sjællands hjemmeside har Universitetsparken sin egen afdelingsside, hvor du finder information om boligerne og den nye boligafdeling. Her kan du bl.a. finde plantegninger og huslejeinfo for hver bolig, og du kan finde info og regler om at bo i Universitetsparken. 

/cel 

Henvendelse om denne side til Kunder & kommunikation