14/2-2020 Nyhed til alle

Ventelisten til Tofteengen er åben

I dag åbner ventelisten til de første 24 boliger i Tofteengen. Her får du en guide til, hvordan du kommer på ventelisten.

Den nye boligafdeling Tofteengen i Ågerup lige uden for Roskilde åbner i dag for ventelisten til de første 24 af i alt 44 boliger.

På boligafdelingens hjemmeside, finder du al den nødvendige information om boligerne og den nye boligafdeling. Her kan du bl.a. finde plantegninger og huslejeinfo for hver bolig, og du kan finde info og regler om at bo i Tofteengen.

Sådan kommer du på venteliste til Tofteengen

Når du er skrevet op i Boligselskabet Sjælland, kan du nu tilføje boligerne i Tofteengen til din venteliste på samme måde som med andre afdelinger. Det gør du ved at logge ind på bosj.dk og gå til siden med eksempler på boliger i Tofteengen.

Du kan frit vælge, om du vil lægge billet ind på alle boligerne, eller specificere din boligsøgning.

Du skal først skrive dig op i Boligselskabet Sjælland, før du kan komme på ventelisten til boligerne i Tofteengen. Skriv dig op i Boligselskabet Sjælland her.

Skriv dig på Tofteengens venteliste senest 29. marts og få et boligtilbud

Vi sender boligtilbud ud den 30. marts 2020. Du skal gøre dig aktiv på Tofteengens venteliste senest den 29. marts 2020, for at komme med i første pulje, der modtager et boligtilbud på en bolig i Tofteengen. Det er ikke nok, at du kun er skrevet op i boligselskabet.

Alle der skriver sig på ventelisten til Tofteengen, vil få et tilbud på en bolig. Afhængig af din anciennitet og hvor mange der skriver sig på ventelisten til Tofteengen, kan du enten få et lavt eller højt nummer. Nummeret indikerer din plads i køen til boligen.

Du skal være aktiv boligsøgende for at få en bolig

Når du er logget ind, kan du her tjekke, om du står som aktiv boligsøgende. Det skal du gøre inden vi sender tilbud ud, ellers har du ingen mulighed for at få tilbudt en bolig.

/cel

Henvendelse om denne side til nyhedsredaktør