Forsikring

Solparken

Sørg for, at du er dækket ind

Indboforsikring

Som beboer i en lejebolig bør du have en indboforsikring, da boligselskabet ikke dækker tab af personlige ejendele eller udgifter til genhusning ved brand, vandskade og indbrud. Så selv om du f.eks. får en vandskade i din bolig, som ikke har noget med din egen adfærd at gøre, er det stadig kun din egen indboforsikring, som dækker hvis din sofa bliver ødelagt.

En indboforsikring dækker alle personer i din husstand, som er tilmeldt Folkeregisteret på adressen. Den dækker ofte også udeboende børn, hvis de er under 21 år og bor alene. Læs mere om indboforsikring (PDF).

Se også artikel om lejere uden forsikring.

Glas- og kummeforsikring

Som lejer behøver du ikke at anskaffe dig en særlig glas- og kummeforsikring i forbindelse med din indboforsikring. Vedligeholdelsen af glas og kummer hører under boligselskabet.

Arbejdsskadeforsikring

Hvis I i afdelingen beslutter at udføre fælles arbejde i afdelingen under en arbejdsweekend, skal I være opmærksomme på, at det normalt ikke vil være dækket af arbejdsskadeforsikringen. De beboere, der ønsker at deltage i en arbejdsweekend, bør derfor sikre sig, at de selv har en gyldig ulykkesforsikring.

Opdateret 18/01/2017