Kulturfestival

Idrætsbibliotekets kulturfestival

Lørdag d. 10. august 2019 afholdte Idrætsbiblioteket for anden gang Kulturfestival i Æblehaven og Rønnebærparken i Roskilde. Kulturfestivallen blev skabt i samarbejde med de mange frivillige ildsjæle og foreninger, som er i området. Der var over 400 gæster i løbet af dagen, som nød den lækre mad, og hyggede sig i solen med musik fra scenen.

Idrætsbibliotekets dygtige unge mennesker gik på scenen og sang egne sange, som de har lavet i samarbejde med Turning Tables Danmark, og rapperen ZK optrådte til stor glæde for områdets børn og unge.

Cirkus Panik havde i løbet af ugen arrangeret cirkusskole for alle børn og unge, som havde lyst til at prøve kræfter med det.
Alle nyudklækkede artister fik derfor også chancen for at optræde og vise deres talent i cirkusteltet til festivalen.

 

Vi fik desuden besøg af Flyvevåbnet og deres F-16 fly, som alle interesserede kunne prøve at sidde i og lege pilot for en stund.

I Idrætsbibliotekets ånd stod dagen også i sportens tegn og vi afholdte både fodboldturneringer og Rekorddyst i løb, mavebøjninger og planke.

 

Vi vil gerne takke Roskilde Ungeberedskab, Bydelsmødrene, Ungerådet og den arabiske mandeklub for deres store hjælp i forberedelserne og på dagen.

Denne side er opdateret 21/04-2020 af Fællesskab & trivsel